25 Jaar jubileum “Boekenkast Quilt”

Deze prachtige quilt heb ik gekregen door een samenwerking  van heel veel lieve klanten, familie, vrienden en Astrid en Greetje. Hij is natuurlijk gemaakt door Greetje Hein. Zij heeft tot diep in de nacht doorgewerkt om de quilt af te krijgen voor ons 25 jarig jubileum. Top ! Ik wist helemaal van niets. Alles in … “25 Jaar jubileum “Boekenkast Quilt”” verder lezen

Deze prachtige quilt heb ik gekregen door een samenwerking  van heel veel lieve klanten, familie, vrienden en Astrid en Greetje. Hij is natuurlijk gemaakt door Greetje Hein. Zij heeft tot diep in de nacht doorgewerkt om de quilt af te krijgen voor ons 25 jarig jubileum. Top ! Ik wist helemaal van niets. Alles in het geheim. Op de z.g.n rug kanten van de boeken hebben vele lieve mensen een gelukwens of verhaaltje geschreven. Ik ben super blij met dit prachtige cadeau. Heel erg bedankt daarvoor.